Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünde Görev Değişimi
Haber, 03 Kasım 2023 11:38İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne atanan Doç. Dr. Tuba Uçar, görevi Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu’dan devraldı.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ndeki devir teslim törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek ile Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Enstitü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Canbolat ile Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Burçin Uyumlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Sağlam, Enstitü Sekreter Vekili Ümit Apak, akademik ve idari personel katıldı.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek burada yaptığı açıklamada Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu’nun Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne önemli katkılar sunduğunu söyledi. Aydoğdu’ya emeklerinden dolayı teşekkür eden Baharçiçek “Akreditasyon sürecinde lisansüstü programlarda birtakım değişikler yapılmasında, enstitülerimizin yönetmelik çalışmalarında Nurettin Aydoğdu hocam çok aktif görev aldı. Hem enstitüye hem de üniversitemize çok emekleri oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da hocam tecrübeleriyle bize katkı vermeye devam edecek.” dedi.
Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu da görev süresi boyunca üniversite yönteminin kendisine her zaman destek verdiği söyledi. Aydoğdu, mesai arkadaşlarına teşekkür ederek görevi devralan Doç. Dr. Tuba Uçar’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Prof. Dr. İbrahim Türkmen ise görevleri bir bayrak yarışına benzeterek, emekleri için Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu’ya teşekkür etti.
Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu görevi devralan Doç. Dr. Tuba Uçar’a çiçek takdim ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.
İNÜHABER MERKEZİ
Haber, 03 Kasım 2023 11:38
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
