AK Parti Genel Merkez Yönetimini Belirledi
Haber, 09 Ekim 2023 06:55AK Parti Büyük kongresinde yeni yönetim belirlenirken, Yönetime Malatya'dan giren siyasetçi olmadı. Milletvekili adayı Vahit Atalan Yüksek Disiplin kurulunda görev aldı. AK Partili Öznur Çalık, gerçekleşen kongre sonrası MKYK üyeliği görevi için veda mesajı yayımladı.

AK parti Büyük Kongresinde Malatyalı siyasetçiler Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık'a görev verilmesi beklenirken iki siyasetçide listede yer almadı. Merkez Disiplin kurulunda ise Vahit Atalan yer buldu. Görev verilmeyen Öznur Çalık ise bir veda mesajı yayınladı.
"AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongremizin hayırlı olmasını diliyor; başta Parti Kurucumuz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız olmak üzere ,tüm parti kurucularımıza kuruluştan itibaren görev yapan tüm MKYK üyelerimize; genel merkezde görev yapan tüm birim başkanlarımıza ve üyelerine; teşkilat mensuplarımıza; dava arkadaşlarımıza; kısacası tüm AK Parti ailemize hizmetleri için canı gönülden teşekkür ediyorum.
Bugünkü kongre ile birlikte yeni görev alan ve görevi devam eden MKYK üyelerimizi de tebrik ediyor; muvaffakiyetler diliyorum.
2002’den bu yana; omuz omuza, yan yana kutlu dava uğruna Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümekten büyük onur duyuyorum.
Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte uzun seneler bu kutlu davaya, bu aziz millete hizmet etme, bu asil milletin ve yaralı şehrim Malatya’mın hizmetkârı olma bahtiyarlığını bizlere nasip etti. 2002 yılındaki 1. Olağan Kongre’den itibaren 21 yıl kesintisiz MKYK üyeliği yaptım. Uzun yıllar, Halkla İlişkilerden ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılıkları yaptım. Bu nedenle AK Parti benim gerçek anlamda evim oldu.
Bugün dönüp baktığımda; kurulduğu andan itibaren karşı karşıya kaldığımız her türlü badirede, kapatma davalarında, darbe teşebbüslerinde bu çatı altında bizzat mücadele etmiş olmaktan; Türkiye’yi daha ileriye taşıyan çalışmaların içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin. AK Parti; dünya siyasetinde bir ekol, bir okuldur. Bu ekolde yetişmek ve bu okulda okumaktan, ustanın çırağı olmaktan çok büyük gurur duyuyorum.Biliyoruz ki; Görevler gelip geçici, davamız bâkidir.",AK Parti Genel Merkez Yönetimi şu isimlerden oluşuyor:
Haber, 09 Ekim 2023 06:55
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
