ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gök, CHP İl Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

CHP İl Başkanlığına aday olan İnşaat Mühendisi Yunus Gök CHP İl Binasında il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

15 Eylul 2023 03:53
Gök, CHP İl Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

CHP İl Binasında bir basın toplantısı yapan İş insanı Yunus Gök, CHP Malatya İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Gök, açıklamasında şunları belirtti:

“Cumhuriyet Halk Partimin Malatya İl Başkanı Adayı olduğumu sizlerin huzurunda açıklamaktan mutluluk duyuyorum. İl Başkanlığı görevine talip olmamızın nedenlerini sizlerle kısaca paylaşacak olursam ayrıştırmak değil, birleştirmek; sorun değil, çözüm üretmek istiyorum. 

Değerli basın mensupları zor günleri yaşayan Malatyalı hemşehrilerim, Cumhuriyet Halk Partimizin kıymetli üyeleri her durumda koşulsuz şartsız partimizin yanında olan gönül veren partililerimiz hepiniz basın açıklamamıza hoş geldiniz. Maalesef çok zor günlerden geçiyoruz. Yıllardır ülkeyi kötü yöneten halkı açlığa, yokluğa, sürüklerken kendileri yaptıkları yolsuzluklarla refah içinde yaşayan kendilerinden olmayan insanlara yaşama hakkı tanımayan bir iktidarla karşı karşıyayız.

6 Şubat’ta ve daha sonrasında yaşadığımız depremlerden sonra Malatya’mız bu ekonomik sıkıntıların üstüne daha da büyük bir buhranın içine girmiştir. Bu vesileyle Malatya’mıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Halk bu haldeyken mevcut iktidar ne yaptı bu felaketi bile rant kapısı olarak gördü. Bu rezilliği de halkımızın vicdanına bırakıyorum.

Çok değerli katılımcılar: Cumhuriyet Halk Partisi yıllardır Cumhuriyetçilik, Laiklik ve Milliyetçilik ve başta olmak üzere Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkmış, ulu önderimiz baş komutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda onun ışığında Cumhuriyet savunuculuğu yapmıştır ve hala da yapmaktadır. 2023 yılı bizler için büyük bir anlam taşıyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaya hazırlandığımız şu günlerde partimizi daha ileriye taşımak, temiz, ilkeli, siyaset yapmak ve Türkiye’yi her geçen gün buhrana sürükleyen, dibe çeken ve her anlamda değersizleştiren bu beceriksiz iktidara karşı verdiğimiz mücadele de bir adım daha önde olmaya karar verdik.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.