ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Mustafa Şahin İzmir Tarım ve Orman Müdürlüğüne Atandı

Tarım ve Orman Bakanlığı Kayseri Tarım İl Müdürü hemşerimiz Mustafa Şahin Tarım ve Orman İzmir İl Müdürlüğüne atandı. 

15 Eylul 2023 06:52
Mustafa Şahin İzmir Tarım ve Orman Müdürlüğüne Atandı

2018 Yılından bu yana  Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevinde bulunan Malatyalı Hemşehrimiz Mustafa Şahin Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İzmir  İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atandı.  Kayseride başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken başarılı bürokrat ve Tarım Uzmanı Mustafa Şahin'in İzmir il tarım ve Orman Müdürlüğüne atanması menmenluk yaratırken, Şahin Kayseri'de görev yaparken en balşarılı Müdürler arasında yer almıştı. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'de, Kayseri'de çalışmalarıyla iz bırakan Mustfa Şahin'i tebrik ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

MUSTAFA ŞAHİN KİMDİR

1969 yılında Malatya’da doğan Şahin; Malatya Ziraat Meslek Lisesi, İnönü Üniversitesi Arapgir MYO, Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü’nden mezun oldu. Muş İl Tarım Müdürlüğünde Ziraat Teknisyeni olarak göreve başladı. Malatya Doğanşehir, Arapgir ve Yeşilyurt ilçelerinde, Malatya İl Müdürlüğünde Bitkisel Üretim Merkez Sorumlusu, Ziraat Mühendisi ve İnspector olarak görev yaptı. 2017 yılından itibaren Karabük İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yaptı. 2018 yılı Kasım Ayı itibariyle Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görevine başladı. Şahin son kararname ile İzmir'a İl Müdürü olarak atandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.