ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İĞDİR DERNEĞİNİN GENEL KURULU YAPILDI

Hekimhan'ın İğdir Köyü Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneğinin Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. 

14 Eylul 2023 09:11
İĞDİR DERNEĞİNİN GENEL KURULU YAPILDI

İğdir Köyü Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneğinin yapılan Olağan Genel Kurulu toplantısında Başkan İsmail Gürbüz aday olmazken Başkanlığa İbrahim Şahin getirilirken,   Abidin Koçer Başkan Yardımcısı, Sırrı Demirhan Sayman, Yusuf Yılmaz Sekreter, Muharrem Demirhan Üye, Denetleme Kurulu'na ise Serdar Yetkin Denetleme Kurulu Başkanı, Kadri Fatin Demirhan, Üye, Levent Şahin Üye olarak görev aldılar.

Genil Kuurlda konuşan yeni Başkan İbrahim Şahin "Yapılan toplantı sonucunda bir önceki dernek başkanımız Sayın İsmail Gürbüz'ün aday olmaması nedeniyle şahsımın başkanlığa aday olduğunu açıklayarak genel kurulun onayına sunulmuş ve benimle birlikte önümüzdeki süreçte görev alacak kişiler de genel kurula katılan üyeler tarafından onay almış ve aşağıda isimleri verilen kişiler tarafından yeni yönetim oluşturulmuştur. Yönetime seçilen tüm arkadaşlara bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.
Derneğimizin bundan önceki dönemlerde başkanlık görevini yürüten Sayın Avni Çiçek'e ve Sayın İsmail Gürbüz'e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yine derneğin kuruluşundan bu güne kadar görev alan, sorumluluk üstlenen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. Yine derneğimizin üyesi olup bu genel kurulda aramızda olmayan, hakkın rahmetine kavuşan üyelerimize ve köylülerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
Bilindiği üzere, İsmail Gürbüz uzun yıllar dernek başkanlığı yapmıştır. Başkanlığı döneminde önemli hizmetlere de imza atmışlardır. Köyümüze kazandırdığı eserlerin vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına cevap verdiğini, bundan böyle daha da değerli hale geldiğini hepimiz görüyoruz. Bu hizmetlerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bizlerde yeni yönetim olarak taş üstüne taş koymayı, çıtayı biraz daha yukarıya çıkartmayı hedefliyoruz. Köylülerimizin hizmetine sunacağımızın neler olabileceğini, başka neleri kazandırabileceğimizi tespit edip, tespit ettiklerimizi hemen yapmayı, tespit edeceklerimizi ise daha sonra yapmayı planlıyoruz" dedi.

İğdir Köyü Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Şahin İğdir köyünde yapılacak hizmetleri ise şöyle sıraladı:

Tespit Ettiklerimizden Yapılması Gerekenler;

* Deprem nedeniyle ana binada oluşan hasarın onarılması.
* Lojmanın misafirhaneye dönüştürülmesi.
* Açık hava oturma alanlarının yeniden düzenlenmesi.
* Oturma alanlarındaki aşevinin önü ve sahada bulunan duvar üstlerinin demir korkuluklarla çevrilmesi.
* Alandaki sundurmanın boyutunun genişletilmesi.
* Çevre düzeninin yapılması.
* Ana binada bulunan odanın birinin çocuk bakım odası olarak düzenlenmesi.
* Çocuk oyun parkı ve alanının yapılması.
* Bunun yanı sıra ekonomik anlamda derneğin bütçesine fazla yük getirmeyecek şekilde köyümüzün üniversite okuyan öğrencilerine burs vermeyi de hedefliyoruz. Bu projenin maliyetinin yüksek olması nedeniyle belki tartışılabilir. Ama ben tartışılmasın istiyorum.
Projeyi hayata geçirmemiz halinde siz köylülerimizin de maddi desteğine ihtiyaç duyulacaktır. Bu projeye destek verecek olan vatandaşlarımızın olduğunu biliyorum. Ama herkesin gücü ve imkânları dâhilinde destek vermeye, elini taşın altına koymaya davet ediyoruz. Projemize katkı sunacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu bilgilendirmeyi, siz sayfa arkadaşlarımla paylaşmak istedim.
Herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.