ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Melissa Vargas Malatyalı Oluyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Voleybol'da tarih yazan Küba doğumlu Melissa Vargas'a Fahri Hemşerilik beratı verilmesini ve adının bir spor tesisine verilmesini Meclis gündemine aldı. 

13 Eylul 2023 05:16
Melissa Vargas Malatyalı Oluyor

Avprupa Voleybol Şampiyanasında en fazla sayı kazandırarak en başarılı Voleybolbolcu seçilen ve nerelisin diye sorulduğunda da "Malatyalıyım" diyerek gönüllere taht kuran Milli Voleybolcu Melissa Vargas, Malatya Büyükşehir Meclisi'nin aldığı karar ile Malatyalı ilan edilecek.  

Melissa Vargas'a Hemşerilik Beratı verilmesi için Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından meclise sunulan madde oy çokluğu ile kabul edilirken, Vargas adının ayrıca Malatya'da bir spor tesisine verilmesi de benimsendi. Vargas'ın Malatya'ya gelmesi ile birlikte Fahri Hemşehrilik Beratının, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından takdim edilmesi bekleniyor.

Vargas Memleketi Malatya'ya Geliyor...

Gönüllerde yer edinen Melissa Vargas, Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile önümüzdeki günlerde Malatya’ya geliyor.  Milli takım ile birlikte tatilde olan Vargas'ın tatil dönüşü Malatya'ya geleceği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.