ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvan'da Futbol Heyecanı : 0-0

Malatya Arguvan Spor Kulübü:0 52 Orduspor Futbol Kulübü:0 TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Malatya Arguvan Spor Kulübü, 52 Orduspor Futbol Kulübü karşısında 0-0 berabere ayrılırken sporseverlerin stadı doldurması ayrı bir heyecan yarattı. 

10 Eylul 2023 03:51
Arguvan'da Futbol Heyecanı : 0-0

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Malatya Arguvan Spor Kulübü, 52 Orduspor Futbol Kulübü  ile Arguvan ilçe stadında karşı karşıya geldi. İlçe stadını dolduran spor severler Malatya Arguvan Spor Kulübü takımına büyük destek verirken Arguvanspor fırsatlaerı değerlendşiremedi. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sonuçlandı. 

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, ilçede tam bir futbol heyecanı yaşadıklarını belirterek stadı dolduran taraftarlara teşekkür etti. Kızıuldaş "Malatya Arguvan Spor Kulübümüzün 52 Ordu Fk ile karşılaştığı müsabakada bizleri yanlız bırakmayan kıymetli taraftarımıza teşekkür ediyor, son dakikaya kadar mücadele eden futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum" dedi. 

Arguvanspor ilk maçında spor çevrelerinden olumlu noıt aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.