ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu MGC'ni Ziyaret Etti

Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu (MABİDAP) özel bir kuruluş tarafından düzenlen Yılın en iyi STK ödülüne layık görüldü. Platfor üyeleri Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

09 Eylul 2023 01:26
Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu MGC'ni Ziyaret Etti

MABİDAP Başkanı Doğan Dönmez, Kadın Kolları Başkanı Handan Bulut ve yönetim üyeleri Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner’i ve Yeni Malatya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bektaş Karaduman’ı ziyaret etti.

Platformları hakkında bilgi veren Dönmez; ” Derneğimizde her kesimden insan var.  Vatan haini olmayacak şekilde Malatya’nın bütün insanlarını kapsayan bir platform burası. Büyük bir birlik ve beraberlik ruhu var. Kadın Kolları organizasyonumuz büyük. Kadın Kolları Başkanımız Handan Bulut’un öncülüğünde büyük bir kadın oluşumunu sağladılar. Biz bu derneği kurarken yardımlaşma derneği şeklinde değil de, Avrupa Birliğinden fon alarak ve proje üreterek devam ediyoruz. Amacımız Malatya’ya yönelik faaliyet ve çalışmaların yoğunlaştırılmasıdır. Bütün toplumu kucaklama misyon ve vizyonuna sahibiz. Avrupa’nın en iyi derneği olarak seçildik. İnşallah 16 Eylül’de Ankara’da ödülümüzü almaya gideceğiz.” dedi. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner  ve Yeni Malatya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bektaş Karaduman ise Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu’nun çalışmalarından dolayı tebriklerini ilettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.