ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Valisi Yazıcı, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Kışla Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunarak sorunları dinledi. 

08 Eylul 2023 06:09
Malatya Valisi Yazıcı, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Malatya'da  görevine başladığı günden itibaren, kent merkezinde esnaf gezilerine devam eden Vali Ersin Yazıcı, 07 Eylül 2023 Perşembe günü mesai başlangıcı öncesi, 6 Şubat depremleri sonrası, Atatürk (Kışla) Caddesinde ticari faaliyetlerine devam eden esnaflarımızı ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Ersin Yazıcı’nın sabah saatlerinde işyerlerine yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflarımız; ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri, hafriyat ayrıştırması, Asayiş ve aydınlatma  ile ilgili taleplerini dile getirdiler.
 Vali Yazıcı; İlimizde göreve başladıktan sonra ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma işlemlerinin hızlandırılmasına ağırlık verildiğini, başta hırsızlık olmak üzere meydana gelen diğer olayların önüne geçilmesi için güvenlik kuvvetlerimizin sık sık şok asayiş uygulamaları düzenleyerek, yakalanan suçluların adli makamlara teslim edildiğini, huzur ve güven dolu bir ortamda yaşanılması için tüm imkanların seferber edileceğini belirtti. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.