ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Akıncı: Malatya'nın Her Yanında Feryatlar Yükseliyor

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı, depremin ardından Malatya'da yaraların sarılmadığını belirterek "Malatya’nın her yanından felaket acılarının feryadı yükseliyor. Kulakları sağır eden bu çığlıklara hükümet ve onun yereldeki temsilcileri bir süredir kayıtsızlar" dedi. 

07 Eylul 2023 22:55
Akıncı: Malatya'nın Her Yanında Feryatlar Yükseliyor

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı yaşlı bir vatandaşın kendisine “Felakete devletsiz demesek de, derdimizi dert bilmeyen yöneticiler döneminde yakalandık evladım. Gerçek devlet adamlarımız olsaydı, felaketin zararı bu kadar olur muydu? Yalnız bırakırlar mıydı bu fukara milleti? Adamsız yakalandık, devlet adamsız evladım” dediğini belirterek  "Malatya’nın her yanından felaket acılarının feryadı yükseliyor. Kulakları sağır eden bu çığlıklara hükümet ve onun yereldeki temsilcileri bir süredir kayıtsızlar" diye konuştu.

Sinan Akıncı şu eleştirilerde bulundu:

"Şişkin egosuyla, hadiselerin künhüne vakıf olamadığı gibi sağa sola laf yetiştirmek derdinde olan, şehirde sanki deprem olmamış gibi (!) ütopyasını cefakâr insanlarımıza dayatan, “olmuşsa da bu cefakâr insanların azgınlığından olmuştur” ithamında bulunan birini “Memleket işi gönül işi” sloganıyla ve kimi koysak nasılsa kazanır rahatlığıyla seçtirmişsiniz.

Sadece O mu? Haydi belediye başkanını aday yaptığınızda, deprem yoktu. “Bu Malatyalı çantada keklik” diye düşünüp; kazansın, bizim olsun dediniz. Peki? İyi de o felaketin ardından bir genel seçim yapıldı bu ülkede. Aday gösterip partinizden milletvekili yaptırdığınız isimlere bir bakın lütfen! Üç tane avukat, bir tane sosyal bilimci. Hiç mi aklınıza gelmedi; yerin altı üstüne çıktı, buraların imar edilmesi lazım, işin uzmanlarından bir kadro oluşturup meclise taşıyalım, mimar, şehir plancısı, mühendisler belki halkın psikolojisini anlayacak ruh sağlığı uzmanları bulmak?

Nasıl bir aymazlık içindesiniz, farkında mısınız? Ne yapacak sizin avukat vekilleriniz , ne yapıyorlar?

MALATYA'NIN İNSAN KAYNAĞINI HEBA ETMEYİN

Bir adam var, Malatyalı. Mehmet Akif Üstündağ. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı kendisi. Bayanlar Avrupa Şampiyonu olup hepimizi gururlandıran takımımızın başarısının mimarı. Dünya’nın en popüler voleybolcusu  Melisa Vargas’a “Malatyalıyım” dedirtiyor, “Malatya Malatya bulunmaz eşin”i söyletiyor, şehrin adını Vargas’ın ağzından dünyaya duyuruyor. Bir Malatya sevdalısı, başkan Üstündağ!

Bu örneği vermekteki amacım; hüzne bürünmüş bu şehrin böyle başarılı, potansiyeli olan insanları var.  “Kimi koysak seçilir” sarhoşluğu yaşıyor olabilirsiniz de, bari şu güzel şehrin güzel ve becerikli insanlarından faydalansaydık. Heba etmeyin artık nitelikli insan kaynağını Malatya’nın!

Yeter artık yapmayın bize bunu! Malatya’ya bu kininiz niye? Yüzde 70’lerde oy vermek dışında ne yaptı bu Malatyalı size?"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.