ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Doğanşehir Kaymakamı Köyleri Ziyaret Etti

Doğanşehir Kaymakamı Mehmet KILIÇ, başlattığı mahalle ziyaretleri programına, Altıntop, Hudut, Savaklı mahallelerini ziyaret ederek devam etti. 

06 Eylul 2023 21:46
Doğanşehir Kaymakamı Köyleri Ziyaret Etti

Kaymakam Mehmet Kılıç, yaptığı ziyaretlerde, Depremin yarattığı kriz dönemini atlatıp yaralarımızı sararak girdiğimiz normalleşme döneminde;  Dağıtılan Bireysel Konteynerler,  Devam Eden Yıkım Çalışmaları,  Kış Mevsimine Yönelik Tedbirler ve Depremzede Vatandaşların taleplerini dinledi.

Vatandaşların refah ve huzur içerisinde hayatlarını sürdürebilmeleri için yapımı hızla devam eden kalıcı toplu konut çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Kılıç, Muhtarlar ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorunları dinledi.  Kaymakam Mehmet KILIÇ, "yaşamış olduğumuz deprem afeti sonrasında hızla ilerleyen çalışmaları takip ediyoruz. Asrın Felaketi’nin yaralarını hep birlikte saracağız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.