ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Başkan Zelyurt Yapılan Çalışmaları Anlattı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Doğanşehir'de Belediye Başkanı Durali Zelyurt ilçenin geleceği için toplantı yaptı. 

05 Eylul 2023 22:06
Başkan Zelyurt Yapılan Çalışmaları Anlattı

Malatya Doğanşehir ilçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Doğanşehir ilçe merkezi ve mahallelerin; Devam eden deprem konutları, Mahallelerde yapılacak köy evleri konutları, İlçe merkezi çarşı yapımı, İmar konusu, Yıkım ve enkazlar ve Rezerv alanlarının tespiti konuları ile ilgili Siyasi parti İlçe Başkanları, Eski İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri ve Kanaat önderlerinin katılımı ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Önder Akbıyık/ Doğanşehir Aktüel

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.