ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

ESOB Başkanı Keskin'in Ağabeyi Vefat Etti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in ağabeyi Sabri Keskin (83) vefat etti. 

05 Eylul 2023 09:53
ESOB Başkanı Keskin'in Ağabeyi Vefat Etti

Uzun bir süreden beri hastanede tedavi gören 8 çocuk babası Sabri Keskin, hastanede tedavi altında iken vefat eti.
Sabri Keskin, Öğle Namazına müteakip Malatya Şehir Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Akçadağ ilçesinin Bahri-Ziyaret Mahallesinde (Köyü) toprağa verildi.
Cenaze namazına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, CHP İl Başkanı Barış Yıldız, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Malatya Valiliği Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü İbrahim Halil kılıç, çok sayıda esnaf ve sanatkar odası başkanı ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak Merhum Sabri Keskin'a Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.