ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CORONA FIRSATÇILARINI SUÇÜSTÜ YAKALADILAR

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Corana salgınını fırsata çevirmek isteyenlere karşı yaptığı denetimlerde çeşitli malzemeler ele geçirdi. 

29 Mart 2020 11:26
CORONA FIRSATÇILARINI SUÇÜSTÜ YAKALADILAR

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü koordinesinde, Vergi Dairesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Battalgazi Belediye personelleri ile birlikte,Halk sağlığı açısından tehlike ve haksız fiyat artışı ile ilgili Tıbbi Malzeme Üreten ve Satışı Yapılan Yerlerin devam eden denetimi esnasında; İzzetiye mahallesinde faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan denetimlerde; 86 adet, 1 lt’lik Üretim izni olmayan firmaya ait El dezenfektanına el konuldu. Tıbbi Maske ürünlerde Ticaret İl Müdürlüğü görevlilerince fayiş fiyat artışı olduğu tespit edilmiş, Şüpheli şahsa TCK 237 “ Fiyatları Etkileme” kapsamında adli işlem yapıldı. .

Yeni Hamam mahallesi üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan denetimlerde; 65 adet 1 lt. El Dezenfektanı (üretim izni olmayan firmaya ait), 1250 adet faturasız tıbbi maskeye el konulmuş, ayrıca işyerine Ticaret İl Müdürlüğünce 1250 Tl idari para cezası uygulanmış ve el konulan malzemeler İl Sağlık Müdürlüğüne idari işlem için teslim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.