ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Derebeyleri: Kirli ellerinizi Malatya Futbolu üstünden çekin

Malatyaspor Taraftarlar Derneği (Derebeyleri) tarafından yapılan açıklamada Yeni Malatyaspor yönetiminin çalışmalarını baltalamak isteyenler olduğu belirtilerek "Kirli ellerinizi Malatya Futbolu üstünden çekin" denildi. 

01 Eylul 2023 03:05
Derebeyleri: Kirli ellerinizi Malatya Futbolu üstünden çekin

DEREBEYLERİ Malatyaspor Taraftarlar Derneği Yönetiminden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Yaşadığımız büyük felaketten sonra şehrimizin yaralarını sarmak adına verdiğimiz mücadeleyi daha büyük noktalara taşımak adına Yeni Malatyaspor kulübümüzün kongresinden sonra seçilen yönetim kurulu başkanı ve yöneticileri ile birlikte istişareler yapmaya başladığımız bugünlerde bazı kesimler tarafında geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine süreci baltalamaya çalıştıklarını görüyoruz. Kişisel çıkar ve menfaatleri doğrultusunda hareket edenlerin zamanı geldiğinde esamesi okunmayacağını kendileride farkında ki cahilce ve çocukça hamleler sergilemektedirler. Bizler Malatya ve Malatyaspor için verdiğimiz mücadelenin, vereceğimiz mücadeleye teminat olarak gösteriyoruz. Samimi ve içten verilen her hizmetin yanında olduğumuz gibi samiyetten uzak menfaat güden hamlelerinde karşısında olacağımızı bilmenizi isterim. 
Bu insanlar hizmet etmek, menfaatsiz mücadele etmek istiyorlarsa yapılacaklar bellidir. Yoksa daha fazla algı peşinde koşmasınlar hiç birşey yapamıyorlarsa kenarda oturup seslerini çıkarmasınlar. Kendilerinden bu memleketin ve memleket futbolunun hiç bir beklentisi yoktur.
Kaos ortamı oluşturmaktan vazgeçsinler. Alacağı olan Futbolcuları ayartıp transferin açılmasını engellemeye çalışmasınlar. Her türlü engellemeyi mübah saymaktan vazgeçsinler. Makam koltuk derdinde olanın savaşı olmaz. 
Kirli ellerinizi Malatya Futbolu üstünden çekin."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.