ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MGC’den Emniyet Müdürü Çankal’a Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Arif Çalkal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

01 Eylul 2023 05:16
MGC’den Emniyet Müdürü Çankal’a Ziyaret

Malatya Emniyet Müdürü Arif Çankal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri, Malatya ile ilgili düşüncelerini anlatıp önerilerde bulundular.

MGC Başkanı Vahap Güner, “Emniyet Müdürümüzün göreve başlamasıyla birlikte alınan asayiş tedbirleri deprem bölgesinde olmamıza rağmen hissedilmeye başladı. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Arif Çankal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek depremzede olmalarına rağmen Malatya’nın asayişini sağlamak için etkin tedbirler aldıklarını belirterek “meydana gelen tüm olaylara müdahale edilmiştir. Tek bir faili meçhulümüz yoktur. Malatya’nın Şark bölgesi olması nedeniyle yeni personel ve araç takviyesi istedik. Polisimizin kalmaları içinde konteynır çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşın huzuru için Polisimiz 24 saat görev başındadır” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.