ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MGC'den Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan'a teşekkür

Corona salgınına karşı koruyucu malzeme bulamayan basın mensuplarının talebine duyarlılık gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner teşekkür etti. 

29 Mart 2020 05:23
MGC'den Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan'a teşekkür

Malatya'da görev yapan basın mensupları Corona salgını tedbirleri alındığı bu günlerde, maske, eldiven, tulum  ve koruyucu dezenfektan bulamadıklarını, kendi imkanlarıyla almak istediklerini bir eldiveni 50 liraya, maskeye de fahiş fiyat istendiğini belirterek Malatya Gazeteciler Cemiyetinin girişimde bulunmasını istediler. Bunun üzerine basın çalışanlarını arayan MGC Başkanı Vahap Güner, 65 yaş nedeniyle evlerinde kalan ya da kronik hastalıkları olan üstat gazetecileri de arayarak bilgi aldı. TDaha sonra Cemiyet olarak Vali Başkanlığındaki İl Pandemi Kuruluna, Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkanlıklarına başvurarak basın mensuplarının risk altında olduğunu, evlerinde kalan gazetecilerinde acil koruyucu malzeme ihtiyaçları olduğunu belirterek yardımcı olunmasını istedi. 

MGC'nin başvurusuna Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Yeşilyurt Belediye Başkanlığı duyarlılık gösterek harekete geçerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan basın mensuplarının ihtiyacı olan koruyucu malzemeleri içeren malzemeleri 30 Mart 2020 Pazartesi günü basın mensuplarına dağıtacağını açıkladı. 

MGC'DEN TEŞEKKÜR

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, başta 65 yaş üstü medya mensuplarının evlerinden çıkamadıklarını ve rahatsızlıkları bulunduğunu belirterek, salgına rağmen görevlerini yapan basın mensuplarının talebi üzerine anında harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür etti. Güner "Malatya da görev yapan basın mensuplarımızın koruyucu malzeme talebine anında duyarlılık göstererek gerekli talimatları veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.