ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MGC'den Vali Ersin Yazıcı'ya Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri, Malatya Valiliği'ne atanan Ersin Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

29 Ağustos 2023 06:08
MGC'den Vali Ersin Yazıcı'ya Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Başkan Yardımcıları İskender  Yılmaz, Ali Aladağ, Genel Sekreter Bektaş Karaduman Yönetim Kurulu üyeleri Remzi Hayta ve Ebubekir Atilla geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Antalya Valiliği'nden Malatya Valiliği'ne atanan Vali Ersin Yazıcı'ha hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Depremlerin yolaçtığı yıkımdan Malatya Basınının etkilendiğini ve konteynırlarda faaliyetlerin devam ettiğini anlatan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Basın sektörünün yaşadığı sıkıntılar, Gazetelerin çıkmazda kaldığı mali yük ve ihtiyaçları da Vali Yazıcı'ya iletti.  

Yine yönetim üyeleri tarafından Vali Yazıcı'ya şehirdeki sorunlar aktarıldı. Vatandaştan en çok gelen şikayetler ve konular Vali Yazıcı ile paylaşıldı.

Vali Ersin Yazıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Malatya'nın ayağa kaldırılması için çalıştıklarını ve yıkımlara hoız verdiklerini bunun içinde alacağı kararlar konusunda bilgiler verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.