ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Keskin'den Şok İddia: Geçici İşyerleri 150 Bin Lira Hava Parasıyla Devrediliyor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin "Geçici işyerlerinin başkalarına 100-150 bin TL hava parası karşılığında devrettiklerine dair duyumlar aldık" dedi. 

28 Ağustos 2023 05:11
Keskin'den Şok İddia: Geçici İşyerleri 150 Bin Lira Hava Parasıyla Devrediliyor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin Esnaf Odası Başkanları ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yanında bulunan Geçici Ticaret Merkezi Esnaf Çarşısını ziyaret ederek, burada esnaf ve tüccarlarla bir araya geldi. İşyerlerini tek tek ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinleyen Keskin, vatandaşları Geçici Ticaret Merkezi Esnaf Çarşısından alışveriş yapmaya davet etti.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Malatya Çarşı merkezini yapmadan, yeniden inşa etmeden ben Malatya’nın kalkınacağına inanmıyorum. Herhangi bir bakanımız geldiği zaman bizleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını çağırıp, bizden görüş almıyorlar. Belediyelerden bütün yetkiyi almışlar, bakanlığa vermişler. Yarın bakanlık personeli Malatya’ya geldiğinde burayı bilemeden kararlar alacak. Ortak akılla masaya oturup, Malatya’nın sorunlarına çözüm yolları bulmamız lazım.” ifadelerini kaydetti.

Keskin, Geçici Ticaret Merkezi Esnaf Çarşısında kura ile işyeri çıktığı halde açmayanların, söz konusu işyerlerini başkalarına 100-150 bin TL hava parası karşılığında devrettiklerine dair kendilerine bilgi geldiğini de belirterek, böyle bir duruma kesinlikle müsaade etmeyeceklerini, hiç kimsenin geçici işyerlerini bir başkasına hava parası karşılığında devredemeyeceğini kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.