ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Başkan Çınar, Kültür ve Turzm Müdürlüğüne Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdür Vekilliğine atanan Ali Cengiz’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

25 Ağustos 2023 05:22
Başkan Çınar, Kültür ve Turzm Müdürlüğüne Ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengiz “Sayın Başkanımız Çınar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeşilyurt bizim tarihi, kültürel eserlerimizin çok sayıda olduğu, doğal güzellikleriyle ziyaretçi akınına uğrayan bir ilçemiz. Kurum olarak Yeşilyurt’un kültür ve turizmine katkı sunabilmek için ben ve mesai arkadaşlarım elinden geleni yapacaktır” dedi.

6 Şubat 2023 depreminde Yeşilyurt ilçesinde birçok eserin hasar gördüğünü hatırlatan Cengiz “Bilhassa eski ilçe merkezi Çırmıhtı ile Gündüzbey’de çok sayıda sivil mimari örneği depremden kötü etkilendi. Belediyemiz ile Bakanlığımızın iş birliğiyle burada ciddi restorasyon çalışmaları yapılmış, konaklara işlev kazandırılmıştı. Bakanlığımızın desteği ve Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un talimatları doğrultusunda bu eserleri en kısa sürede ayağa kaldırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu süreçte Yeşilyurt Belediyesi ile iş birliği içerisinde çalışacağız” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.