ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da 34 Hırsızlık Olayının Şüphelileri Yakalandı

Malatya Valiliği 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya'da meydana gelen 34 hırsızlık olayının şüphelileri olarak 38 kişinin yakalandığını 9 kişinin de tutuklandığını açıkladı. 

22 Ağustos 2023 22:37
Malatya'da 34 Hırsızlık Olayının Şüphelileri Yakalandı

Malatya Valiliğinen yapılan açıklamada " 6 Şubat depreminden sonra artan hırsızlık olayları başta olmak üzere, diğer asayiş olaylarının üzerine gidilerek İlimizde huzur ve güvenin sağlanması, vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda günlük yaşamlarını sürdürebilmesi amacıyla; İl Emniyet Müdürlüğünce hırsızlıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; 34 hırsızlık olayı aydınlatılması sonucunda suçüstü 38 şüpheli şahıs yakalanmış bunlardan 9 şüpheli ise tutuklanmıştır" denildi.

Malatya Valiliği açıklamasında ayrıca "Bu nedenle, suçun işlenmeden önlenebilmesi ve vatandaşlarımızın bu zorlu dönemde kendilerini daha huzurlu hissetmeleri için, Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizin çalışma saatleri yeniden düzenlenmiş, resmi devriye ekiplerimizin ve yunus timlerimizin sayısı artırılmıştır. Artırılan ekiplerimize yakın zamanda yeni takviyeler yapılacaktır.

İl Emniyet Müdürlüğü olarak genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, deprem afeti sonrası boş kalan cadde ve sokaklarda mal güvenliği ile asayişi müessir fiillerin önlenmesi, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi ve alanda görülür olarak caydırıcılık görevinin ifa edilmesi amacıyla İl merkezinde sabit ve şok uygulamalar devam etmekte olup, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla denetim ve uygulamalarımız kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur" diye belirtildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.