ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya’dan Vakıfbank’a Transfer oldu

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Okulları bünyesinde performans gruplarında voleybol oynayan 2012 doğumlu 1.78 boyunda ki Zeynep KILIKÇ Vakıfbank Spor Kulübüne transfer oldu. 

18 Ağustos 2023 10:28
Malatya’dan Vakıfbank’a Transfer oldu

Kurum antrenörü Muhammed ÇATAR ‘’Korona sonrası başlattığımız projede seçilen Üç yüz sporcu ile iki yıllık bir alt yapı çalışmasına başlamıştık. BU sporcularımız üçer aylık periyotlar la ölçümlerini alarak gelişimlerini yakından takip ettik. 6 Şubat depremi ile çalışmalarımıza ara vermek zorunda kaldık. Bu süreçte büyük kulüplerin takibinde olan sporcularımızdan Zeynep KILIÇ Vakıfbank’a transfer oldu. Bu zorlu süreçte bu güzel haber bizleri gururlandırdı. Emeği geçen başta İl Müdürümüz Ebu Bekir KAYHAN olmak üzere tüm idarecilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Sporcu Zeynep KILIÇ’ı, antrenörü Muhammed ÇATAR’ı ve sporcumuzun ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.