ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Pütürge'de Çocukların Havuz Sevinci

Pütürge ilçesinde bulunan Gençlik Merkezi öğrencileri ile Kur'an Kursu öğrencileri YİBO Havuzunda bir gün boyunca eğlendiler. 

11 Ağustos 2023 00:10
Pütürge'de Çocukların Havuz Sevinci

Pütürge Gençlik merkezi öğrencileri ve İlçe Müftülüğü Kur'an Kursu öğrenciler birlikte İlçedeki YİBO havuzunda yüzme sevinci yaşayarak eğlenip çok güzel zaman geçirdiler.

Günün sonunda İlçe Müftülüğü çocuklara yemek ikramında bulunurken Etkinliği düzenleyen Hikmet Bucak "Bu havuzu İlçemize kazandıran başta Kaymakamımız Özgü ÖZEN olmak üzere; Teknik destek sağlayan Malatya İl Müdürlüğü Personelimize, YİBO Müdürü Tekin SOYKAN'a İlçe Müftülüğü personellerine ve ulaşımı sağlayan İlçe Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet ASLANA 'a çok teşekkür ederiz. Malatya'da gençlere sunulan her imkanı Pütürge'ye de getireceğiz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.