ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Bulgurlu Mahallesinin Yolu Yapılıyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Bulgurlu Mahallesinde 5 kilometrelik 1.kat sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi. 

11 Ağustos 2023 08:18
Bulgurlu Mahallesinin Yolu Yapılıyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Bulgurlu Mahallesinde 5 kilometrelik 1.kat sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi. Bulgurlu Mahallesi Muhtarı Necati soylu; “Yapılan hizmet her zaman güzeldir. Emeği geçenlere mahalle ve şahsım adına teşekkürlerimi iletiyorum. 6 Şubat depreminin ardından mahallemizdeki ulaşım yolları zarar gördü” şeklinde konuştu.

BAŞKAN GÜDER: “ULAŞIM YATIRIMLARINDA REKOR ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak merkez ve taşra demeden ulaşım yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz ilçenin dört bir köşesinde özveriyle çalışmaya devam ediyor. Halkımızın hizmetine her daim amadeyiz. Ulaşım yatırımlarını önemsiyoruz ve rekor kırdığımız çalışmalara imza atıyoruz. Ulaşım yatırımlarında Battalgazi’de hiçbir zaman durmak yok. Arkadaşlarımız güzel çalışmalar yapıyor, emeğine sağlık. Battalgazi’mize hizmet söz konusu ise biz hiçbir şeyden kaçmayacağımızı her zaman dile getirdik, getirmeye de devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.