ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yazıcı: Malatya'da Hizmete Devam Edeceğiz

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Malatya Valiliğine atanan Yeni Malatya Valisi Ersin Yazıcı "Malatya'da hizmete devam edeceğiz" dedi. 

10 Ağustos 2023 01:21
Yazıcı: Malatya'da Hizmete Devam Edeceğiz

Sosyal Medya hesabından Malatya Valiliğine atamasını değerlendiren Antalya Valisi Ersin Yazıcı "22 Haziran 2020 tarihi itibariyle göreve başladığım Antalya’mızda 3 yılı aşkın hizmet etme şerefine nail oldum. Turizmin başkenti Antalya’da görev yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşatan ve bu görevi layık gören Sn. Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ’a şükranlarımı arz ediyorum.Antalya Valiliği görevimi, kıymetli meslektaşım Hulusi Şahin’e devredeceğim. Gönül bağı kurduğumuz Antalya’mızın ardından Battal Gazi’nin şehri kayısı diyarı Malatya’da, İçişleri Bakanımız @AliYerlikaya 'nın öncülüğünde ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim mahcup etmesin" dedi. 

İDRİS TAŞ: MALATYA'YA ÇALIŞKAN BİR VALİ GELİYOR

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'i arayarak yeni Vali hakkında açıklamalarda bulundu. Taş "Malatya'ya çok çalışan ve hizmete odaklanan, deneyimli bir Vali geliyor. 3 Yıllık Antalya Valiliği döneminde yaptığı çalışmaları biz Antalya basını ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti olarak biliyoruz. Depremin yaralarının hızla sarılmasına yardımcı olacak Sayın Valimizi Malatya'ya uğurlayacağız" dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'de, Malatya'da görev yapan Vali Hulusi Şahin'in Antalya'da önemli görevler yapacağına inandığını belirterek görevinde başarılar diledi. Güner "Yeni Valimizi de Malatya'ya bekliyoruz" dedi.

Resimde Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ile birlikte görülüyor.

@ersinyazici1 

Haber: Yeni Malatya Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.