ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Pütürge Futbol Turnuvasında Bilbao Spor Şampiyon Oldu...

Pütürge Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Haddini Bilbao Spor Değirmencioğlu Sporu 4 - 1 yenerek şampiyon oldu. 

05 Ağustos 2023 22:18
Pütürge Futbol Turnuvasında Bilbao Spor Şampiyon Oldu...

Pütürge Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Haddini Bilbao Spor Değirmencioğlu Sporu 4 - 1 yenerek şampiyon oldu.

Şampiyon Haddini Bilbao olurken;  2. liği Değirmencioğlu Spor,  3.lüğü Emniyet Spor ve Centilmenlik Kupasını da Kaymakamlık Spor kazandı.

11 Temmuz 2023 tarihinde başlayan 11 takımın iki grup şeklinde 30 maçın sonunda Haddini Bilbao final maçında Değirmencioğlu Sporu 4 - 1 yenerek mutlu sona ulaştı.

Final gecesi öncesi GSB İlçe Müdürlüğünde İlçe Protokolü, GSB Spor Şube Müdürlüğ, Takım kaptanları ve yöneticileri ve Tertip Komitesinin katıldığı programda İlçe Müdürü Hikmet BUCAK yaptığı konuşmada "10 aydır Pütürge'de İlçe Müdür Vekili olarak görev yapmaktayım, bilindiği üzere bölgemiz çok ağır bir deprem yaşadı ve biz buna rağmen gençlerimizin üzerindeki depremin olumsuz psikolojisini atmalarını sağlamak ve onları sosyal ve sportif anlamda kaynaşmasını sağlamak amacıyla Sayın Kaymakamımız Özgü ÖZEN'in öncülüğünde ve 10 yıl aradan sonra bir futbol turnuvası düzenledik. İmkanlarımız dahilinde yine bu tür faliyetlere devam edeceğiz. Başta Kaymakamımız Özgü ÖZEN olmak üzere; turnuvaya katılan takımlara, personellerime, tertip komitesine,  hakemlerimize, halı saha işletmenimize, Milli Eğitim, Sağlık, Emniyet personelleri ve İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ederim " dedi.


Hikmet Bucak başarılarına bir yenisi daha ekledi. Final Kupa ve Madalya Töreni öncesi Turnuvayı organize eden Pütürge Kaymakamı Özgü ÖZEN'e Tertip komitesi adına İlçe Müdürü Hikmet BUCAK tarafından Teşekkür plaketi verildi.

Pütürge Kaymakamı Özgü ÖZEN  yaptığı konuşmada" İlçemizin  sosyal, kültürel ve sportif anlamda gelişimini desteklemek amacıyla Kamu Kurumları, Esnaflar, Mahalle ve Köy takımlarımdan oluşan bir futbol turnuvası düzenledik, turnuvamız her anlamda çok güzel geçti. Futbolun doğası gereği kazananın olduğu yerde kaybedenin de olduğu ama hep dostluğun ve centilmenliğin hakim olduğu çok güzel bir turnuva yaşadık. Buradan turnuvaya katılan tüm takımlara ve turnuvada görev alan tüm herkese çok teşekkür ederim " dedi.

Gecceye renk katan diğer maçlarda Emniyet Spor Efsane Pütürgesporu 3 - 2 mağluğ edip 3. olurken; Kaymakamlık Spor Bakımlı Köyü Sporu 5 - 3 yenerek Centilmenlik kupasını kazandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.