ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Muhtar Sayın: Eskimalatya Karayolu'nu Kapatırız

Eski Malatya Karayolu ile ilgili şikayetler devam ediyor. Eskimalatya Alacakapı Mahalle Muhtarı Nafiz Sayın Karayolunda trafik akışının aylardır tek şeritle sağlandığını belirterek "Şimdiye kadar sabırla bekledik yolda çalışmalara hız verilmezse karayolunu kapatacağız" uyarısında bulundu. 

03 Ağustos 2023 06:38
Muhtar Sayın: Eskimalatya Karayolu'nu Kapatırız

Eskimalatya Alacakapı Mahallesi Muhtarı Nafiz Sayın "BU BİR ÇARESİZLİĞİN SERZENİŞİDİR!" başlıklı sosyal medya paylaşımında " Eskimalatya halkı bir müteahhitin keyfini beklemek zorunda değil. Seçim döneminde ilk kazmayı vuranlar, en kısa sürede bitecek diyenler şimdi nerede? Seçim sonuçları iyi yönde çıkınca hizmetlerin aksamasının nasıl bir açıklaması olabilir? Buradan tüm siyasilere,yöneticilere ve müteahhite sesleniyorum bu halkın son serzenişidir burada binlerce insan yaşıyor depremden sonra binlerce insan geldi halk bir günlüğüne dahi olsa yolu kapatmak istiyor biz buna engel olduk, yapılır umuduyla ancak bir ilerleme yok" dedi.

"ESKİMALATYA HALKI İLE BERABER OLACAĞIZ"

Nafiz Sayın paylaşımında şunları belirtti:

"Yediğimiz hakaretler sonucu bunlara engel olacak gücümüz de kalmadı halkın haklı serzenişi söz konusu. Saatlerce insanlar yolda bekliyor, işlerine geç kalıyor, her gün maddi anlamda kazalar oluyor birinin yaşamını yitirmesi mi gerekiyor bu yolun yapılması için?Bu yol hakkında en kısa sürede girişimlerin başlaması gerekiyor. Bir kepçe bir dozer, bir kamyon,bir silindir ile bu işlerin kısa sürede bitmesinin mümkünatı yok. Aksi taktirde halkımız yolu kapatmakta ısrarlı ve biz muhtar olarak da bugüne kadar devleti temsil edenler olarak yolun kapatılmasını engelledik ama bu saatten sonra halk ile beraber olacağımızın bilinmesini arz ederim. Lütfen halkın sesine kulak verin. Her toplantıda, her durumda ben yolu dile getiriyorum getirmeye devam edeceğim ancak şimdi sosyal medyanın gücüne ihtiyacımız var bu yazıyı olabildiğince paylaşalım. Her şey yaşanabilir bir Eskimalatya için."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.