ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Turgut Özal Üniversitesi Tanıtım Günleri

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, tercih etmek isteyen aday öğrencilerin üniversite hakkında merak ettikleri ve tercih etmek istedikleri bölümler hakkında birebir bilgi almaları için 31 Temmuz- 4 Ağustos 2023 tarihleri arası Malatya Park Alışveriş Merkezi’nde tanıtım günleri başlattı. 

03 Ağustos 2023 00:03
Turgut Özal Üniversitesi Tanıtım Günleri

5 gün sürecek olan tanıtım günlerinde öğrenciler ve veliler, fakülte ve meslek yüksekokulu temsilcileri ile tanıtım alanında bulunacak olan akademisyenlerden hem bölümler hem de üniversite hakkında merak ettikleri her konuda bilgi alabilecekler.

Tanıtım günleri programının açılışında Rektör Prof. Dr. Recep Bentli fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının temsilci ve akademik personellerinin bulunduğu stantları ziyaret ederek hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

Açılış töreninde Rektör Bentli basın mensuplarına verdiği demeçte:

31 Temmuz- 4 Ağustos 2023 tarihleri arası Milli Eğitim ile istişare ederek, öğrencilerimize Üniversitemizi tanıtmak üzere stant kurduk. Yeni açılan 24 programımız, trend olan insansız hava aracı operatörlüğü, raylı sistemler, cam seramik gibi bölümlerimiz var. Ziraat Fakültemizde çoğu bölümlerimiz bu yıl açılmış olacak. Bu programları ve bölümleri tanıtmak öğrencilerimize rehberlik etmek adına stantlarımızı açtık.” dedi.  

Bentli, bu stantlarda her gün 13.00 – 16.00 arası ilgili fakülte ve birimlerden bir öğretim elemanının bulunacağını söyledi. Deprem bölgelerindeki üniversitelere  % 25 ek kontenjan hakkı tanındığına da değinen Bentli, bunun nasıl olacağı, kimlerin nasıl faydalanacağı, deprem nedeni ile sıralama değişikliği olup olmayacağı gibi sorularla karşılaştıklarını ifade etti. Bu ve daha birçok soruların cevaplarının stantlarımızda öğretim elemanı arkadaşlar ve personelimiz aracılığı ile karşılık bulacağını düşündüğünü belirtti.

Açılışa rektör yardımcıları Prof. Dr. İlhan Erdem ve Prof. Dr. Orhan Gündüz; genel sekreter Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan, genel sekreter yardımcısı Öğr. Gör. Abuzer Yeşil, dekanlar, yüksekokul müdürleri ve bölüm başkanları katıldı, açılış toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Tercih yapacak üniversite adayı gençler Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile ilgili bilgilere https://aday.ozal.edu.tr/? sayfasından ulaşarak da ayrıntılı bilgi alabilirler.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.