ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Saadet-Gelecek Partisi Bir araya Geldi

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Semih Aksoy ve Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay TBMM’de kurulan Saadet-Gelecek Ortak Grubu sonrasında Gelecek Partisi il başkanlığında bir araya geldiler. 

02 Ağustos 2023 05:23
Saadet-Gelecek Partisi Bir araya Geldi

Yapılan ziyarette her iki partinin tüzel kişilikleri devam ederken muhalefetin TBMM’de denetim gücünü arttırabilmek, yerel seçimlere hazırlıkları daha etkin şekilde yürütmek ve siyasi yelpazedeki dağınıklığı toplayabilmek için kurulduğunu ifade ettiler. Malatya özelinde ise her iki parti teşkilatlarının da grup üyeleri gibi organize bir şekilde çalışmalarını yapmak, Malatya ile ilgili
sorunların giderilmesini sağlamak, bununla birlikte 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde nasıl daha verimli olunacağı konusunda konuşmak üzere bir araya geldiler.

Saadet-Gelecek Ortak Grubunun ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.