ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ataşehir Malatyalılar Derneği Başkanlığına Necati Bozkurt Seçildi

Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD), genel kurul kararıyla yeni başkanını seçti. Daha önce de dernek yönetiminde görev yapan Necati Bozkurt derneğin yeni başkanı oldu. Mimar İrfan Kiraz’dan başkanlığı devralan Bozkurt, toplantıda yapacağı yakın gelecek projelerinden de söz etti. 

01 Ağustos 2023 04:16
Ataşehir Malatyalılar Derneği Başkanlığına Necati Bozkurt  Seçildi

Ataşehir Malatyalılar Derneği’nin yeni başkanı Necati Bozkurt oldu. Bozkurt, yakın gelecek projelerinin içinde özellikle kadınların sosyal yaşamlarına destek olacak çalışmalara imza atacağını vurguladı.

Bozkurt’un başkanlığının öncesinde açıklama yapan İrfan Kiraz, “Ataşehir’de birlik ve beraberlik kelimelerinin ne denli önemli olduğunu gerek hemşehri dernekleri gerekse diğer STK’lar sayesinde çok daha iyi anlıyoruz. Bugün yaptığımız genel kurul toplantısında beraber yol yürüdüğümüz benim de çok yakın dostum olan Veteriner arkadaşımız Sayın Necati Bozkurt’a başkanlığı devretmenin haklı onurunu yaşıyorum. Malatyalı olmanın verdiği gurur ve memleketimizin sıcak dostluğunu derneğimiz çatısı altında bu sıcaklığı koruyup büyüteceğine inanıyor, kendisine ve yeni yönetimine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kiraz’ın konuşmasının ardından Ataşehir Malatyalılar Derneği’nin kurucu başkanı aynı zamanda toplantının divan başkanlığını yapan  Himmet Kaya’ya ve İrfan Kiraz’a derneğe olan desteklerinden dolayı yeni yönetim tarafından plaket takdiminde bulunuldu. 

Plaket töreninin ardından konuşan ATAMAD Dernek Başkanı Necati Bozkurt şunları söyledi:

“Beni bu göreve layık gören siz değerli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Sorumluluğumun ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Yeni yönetimimizle derneğimizi aktif olarak ilçede adından söz ettirmeye devam edeceğimize söz veriyorum.  *Gençler için, kadınlar için, eğitim, sanat ve yardım çalışmalarında Ataşehir Malatyalılar Derneği olarak ilk sıralarda yerimizi alacağız. Buna gönülden inanıyorum. 

Derneğimizin şimdiye kadar geldiği noktada olmasını sağlayan başta kurucu başkanımız  Himmet Kaya olmak üzere İrfan Başkanımıza ve yönetimde görev alan arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Var olun.  Bizlerin amacı aynı. Birlikte, birleşerek her fikre kapılarımızı açarak, iyinin ve doğrunun peşinde yürüyeceğimiz, Anadolu’nun en güzel renklerinden bir olan Malatyamızı yaşamak ve yaşatmak için  dernek çatımız altında buluşacağız. İlk çalışmamız ise hemşehrimiz olan bizlerin de gururu olan dostum Himmet Kaya’nın kurucusu olduğu ve ilk defa Ataşehir’de gerçekleşecek olan Ataşehir İl Dernekleri Federasyonu’na (ATAİLFED) katılma kararı aldık; bu yeni girişime destek olacağımız gibi her türlü çalışmada derneğimiz adına önemli rol alacağız.  *Bizler değerlerimize sahip çıkarak gençlere örnek olacağımız gibi akranlarımızı da birçok konuda teşvik edici oluşumlarda göreceğimize inanıyorum.   Hepimiz önce Malatyalı sonra Ataşehirliyiz.  Burayı dernekten çok ev gibi kabul edip, derneğimizin tabelasının gölgesine sığınmak yerine derneğe el atarak onu daha güçlü kılmanın yollarını arayacağız. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyor; derneğimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

NECATİ BOZKURT KİMDİR?

1967 Malatya doğumlu. İlkokul ve ortaokulu Malatya’da okuyan Bozkurt, Üniversiteyi Ankara Üniversitesi Veteriner bölümü fakültesinde bitirdi. Ataşehir Malatyalılar Derneği Başkanı seçilenBozkurt, aynı zamanda Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babası olan Bozkurt, birçok sivil toplum kuruluşunun da yönetiminde görev yapmaktadır. 

ATAŞEHİR MALATYALILAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ:   ASİL: 1-) Necati Bozkurt  2-) Sadık Dönmezer 3-)Muammer Ayvalı 4-)Hasan Hüseyin Benli 5-) Metin Kale 6-) Süleyman Çağrı Avcu 7-) Mehmet Ali Büyüktarla  8-) Emine Sıral 9-) Mazlum Çiçek 10-) Yağmur Kiraz 11-) Yılmaz Tuna  12-) Gürsel Maman 13-) Hıdır İğde 14-) Serap Turgut 15-) Berfin Su Güleryüz 16-) Gülay Çamur 17-) Şahin Şahin 18-) Veli Kılınç 19-) Erdi Açıkgül 20-) Fatoş Kınay   

YEDEK LİSTESİ 1-) Gülden Şuna 2-) Şemsettin Gültekin  3-) Bektaş Şimşek 4-) Ali Haydar Açık 5-) Özlem Büyük 6-) Kemal Yılmaz 7-) Kemal Çıplak 8-) Hasan Güneydaş 9-) Hüseyin Turgut 10-) Jale Ayduk 11-) Ali Turan 12-) Ahmet Çarpıcı Tombul 13-) Faruk Sarıoğlu 14-) Kadir Yüksel  15-) Hulusi Şahin 16-) Saadet Gürbüz 17-) Ayten Bağdatlı Kartal 18-) Bekir Parlakkılıç 19-) Aşır Çelik 20-) Murat Kutlu  

DENETİM KURULU LİSTESİ ASİL: 1-) İrfan Kiraz  2-) Hüseyin Gökçe 3-) Nazif Yaman  

YEDEK: 1-) Himmet Kaya 2-) Muazzez Çağdaş 3-) Metin Yanık

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.