ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yıldıztepe'de Yollar Asfaltlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha kaliteli ve konforlu hizmet alabilmesi amacıyla yol ve asfalt çalışmalarında hız kesmiyor. Bu kapsamda Yıldıztepe Mahallesi’nde asfalt serme çalışmalarına başlanıldı. 

01 Ağustos 2023 23:03
Yıldıztepe'de Yollar Asfaltlanıyor

Malatya Yıldıztepe Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir şekilde gerek kırsalda, gerekse merkezde yol asfalt yenileme, yeniden yapım, yollar açma, bulvarlar açma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu anda Yıldıztepe Mahallesi’nde Yıldıztepe Caddesi’nde yine çalışmalarımızın bir parçası olan değişim-dönüşüm çalışmalarına başladık. Daha önce bu bölge halkının ve mahalle muhtarımızın Yıldıztepe Mahallesinde yolun yenilenmesi noktasında talepleri olmuştu. Öncelikle alt yapısının yenilenmesi gerçekleşmesini sağladık. Şimdi yeniden bitümlü sıcak karışım (BSK) finişlerle asfalt serimini gerçekleştirerek, daha güvenli ve konforlu bir yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Sayın Başkanımız Selahattin Gürkan’a bizlere bu kaynağı sağladığı için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 
Yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Yıldıztepe Mahallesi Muhtarı Bayram Alışık, “Asfalt ekibimiz Yıldıztepe Caddesi’ne geldi. Buranın yol yapımı için müracaata bulundum. Sağ olsun Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı mahallemizi yatırım programı içerisine aldı. Mahallemize yapılan asfalt serimi çalışmalarıyla bizleri yol sorunundan kurtaracaklar. Bilindiği gibi Malatya’mız ağır bir deprem yaşadı ve birçok yerleşim yeri yıkıldı. Sadece Malatya değil 11 ilimizde büyük hasarlar meydana geldi. Böyle bir durumda yapılan bütün hizmetler kıymetlidir ve küçümsenmemelidir. O nedenle asfaltlama çalışmalarının yapılması bizi son derece memnun etmektedir. Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.