ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

44 Mezarlığa Tel Örgü Ç:ekiliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya genelindeki mezarlıların korunması noktasında tel örgü çalışması başlatıldı. Özellikle kırsal mahallelerde bulunan mezarlıkların korunma altına alınması konusunda başlatılan tel örgü çalışması ilk etapta 44 mahalle mezarlığında gerçekleştirildi. 

31 Temmuz 2023 07:52
44 Mezarlığa Tel Örgü Ç:ekiliyor

Tel örgü çalışmalarının diğer ihtiyaç duyulan ve korunması gereken mezarlıklara da yapılacağını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Osman Gönültaş, "Mezarlıkların etrafının tel ile çevrilmesi konusunda 44 mahallemiz dilekçe vermişti. Bizler de dilekçeleri inceledik. Hangi mahallenin ne kadar ihtiyacı var ise ilk etapta birer tane mezarlığın kapatılması noktasında alımını yaptık. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ın talimatlarıyla da bugün teslimatlarını gerçekleştiriyoruz. Geçmişine sahip çıkmayan geleceğine sahip çıkmaz mantığıyla hareket ederek, öncelikle mezarlıklarımıza sahip çıkmamız lazım.  Bizim maneviyatımız, atalarımız, dedelerimiz bu mezarlıklarda yatıyor. Onlara sahip çıkmalıyız. Biz onlara sahip çıkalım ki bizlerin torunları da bu memlekete ve bizlere sahip çıksın. Muhtarlarımıza da teşriflerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.