ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Adil Gevrek Başkan Olup Hedef Koydu: Şampiyonluk

Yeni Malatyaspor kongresinde eski Başkan Adil Gevrek yeniden Yeni Malatyaspor Başkanı oldu. İlk yıl yapılanma, gelecek sezon Şampiyonluğu hedefe koyan Gevrek taraftarlara ümit verdi 

23 Temmuz 2023 00:46
Adil Gevrek Başkan Olup Hedef Koydu: Şampiyonluk

Yeni Malatyasopor Başkanlığına kongre üyelerinin tam desteğini alan Adil gevrek bir kez daha Yeni Malatyaspor başkanı olurken gelecek sezon için şampiyonluğu hedef koydu.

Eskşi Başkan Ahmet Yaman döneminde alınan kongre kararının bir gün önce iptal etme kararının hukuksuz olduğunu herkesin iyi bildiğini kaydeden Gevrek önceki gün kongrenin yapılacağını ve üyelerin kongre salonunda olmasını istedi. Kongre Üyeleri Battalgazi Toplantı salonuna gelmeleri üzerine de oluşturulan Divan Kurulu kongrenin yapılıp yapılmaması konusunda üyelere kar vermelerini istedi. Tüm üyeler kongrenin yapılması yönünde karar alınca Malatyaspor kongresi başladı.

Genel kurul öncesi Kulüp Asbaşkanı Ramazan Yeşilova, olağanüstü genel kurulun kanun dışı ve usulsüz olduğunu ifade ederek, divana itiraz dilekçesi sundu. Daha sonra divan kurulu, olağanüstü genel kurulunun yapılıp yapılmamasını oylamaya sundu. Genel kurul yapılması oy çokluğuyla kabul edilmesi üzerine yöneticiler salonu terk etti.

Kongrede konuşan Adil Gevrek, eski Başkan Ahmet Yaman'ın kongre konusundaki tavrını doğru bulmadığını belirterek "geçen yıl daha iyi olur diye bırakmıştık. Tetteh ve Mustafa Eskihallaç'ın serbest kalmamaları için ödemelerini yapmıştım. Sonra gelen bu arkadaşlar gerekeni yapmayınca Tetteh serbest kaldı. Futbolcuların çoğu gitmiş, personele yapılanlara hakları yok. Onlara bizlerde maaş veremediğimiz günler oldu bir gün konuşmadılar bile. Hesapları ibra edilmeyince başka yollara başvurdular. Bunlar doğru değil. Şimdi Kulübümüzü bu yıl yapılandıracağız, borçlardan arındıracağız, birlik olacağız, depremin yerle bir ettiği Malatya'yı Yeni Malatyaspor ruhuyla hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bizler elimizi taşın altına koyduk da geldik, ben ve arkadaşlarım paralarını koyarak geldiler. Önce yapılanacağız, transfer tahtasını da açacağız ondan sonra şmpiyonluk mücadelesi veren bir kadro kuracağız" dedi. 

Yeni Malatyaspor'da tartışmalı Olağanüstü Seçimli Genel Kurul bugün Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.Sarı-Siyahlı kulüpte tek listeyle gerçekleştirilen seçimde Eski Başkan Adil Gevrek, üyelerin oy çoğunluğuyla yeniden Başkan seçildi.

Gevrek'in Yönetim Kurulu Listesi Şu şekilde;

YÖNETİM KURULU ASİL
Adil Gevrek
Samı Mendi
Azız Ayboğa
Abubekir Ünsalan
Şahin Altınok
Özkan Merdanoğlu
Ahmet Özköse
Mehmet Bakır
Mehmet Coser Gömüç
Hüseyin Gültekin
Turgay Gülçek
Turgut Koç
Deniz Kutlu
Korkut Koray Yalça
Serkan Güleren

YÖNETİM KURULU YEDEK
Ali Bozkurt 
Abdullah Özatilla
Nusret Çaylak
Suat Tekin
Hakkı Çelıkel
Aykut Arıkboğa
Mehmet Şimşek
Mehmet Maden
Yasın Seven
Erol Agca
Ramazan Çelik
Fehmi Mendi
Ender Kaya
Serdar Tekin
Murat Kırtekin

DENETİM KURULU ASİL
Nevzat Gültekin
Azız Damar
Mehmet Ökten

DENETİM KURULU YEDEK
Mehmet Adıgüzel
Hasan Boyraz
Hamdı Ayabakan

SİCİL KURULU ASİL

Özge Özçelik
Murat Cengız
Esma Akkuş
Cihan Akköse

SİCİL KURULU YEDEK 
M. Abdulsamed Katipoğlu
Fetı Kurultay
Hanıfı Murat

DİSİPLİN KURULU ASİL
Sezai Yılmaz
M. Duran Özkan
Azız Görgeç
Fatıh Ilıcak
Yaşar Bayındır

DİSİPLİN KURULU YEDEK
Rıfat Gökçe 
Ramazan Özdemir
Yunus Akdaş

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.