ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da bu yıl Arguvanspor Zamanı

Yeni Malatyaspor'un ligden çekilerek yapılanma kararı almasının ardından 3.Lig 1. Gurupta mücadele edecek olan Malatya Arguvanspor yeni sezona hizmete açacağı Tesisleriyle girmeye hazırlanıyor. 

21 Temmuz 2023 08:36
Malatya'da bu yıl Arguvanspor Zamanı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Çİnli Maden şirketi tarafından yapılan 4 katlı 52 odalı Maden binasını Arguvasnspor Tesislerine dönüştürdüklerini belirterek "Tüm maçlarımızı Arguvan'da oynayacağız. Takımımız ve misafir takımında kalacağı bir tesisi hizmete açmak için çalışıyoruz. Oadaları tek tek düzenledik, futbolcularımızın kalacağı odaları donattık. Teknik Direktör ve Antrenörlerin kalacağı Odları da hazırladık. Toplantı odaları, ısıtma sistemi gibi tüm işlemleri yaptık. Arguvan'a önemli bir spor tesisi kazardırmak istiyoruz" dedi. 

Arguvanspor'un 25 Temmuz'da Arguvan'da toplanacağını kaydeden Kızıldaş, takım olarak kamp yapacaklarını ve lige güçlü bir kadro ile girmek istediklerini ifade etti. Tüm sporseverleri bu yıl Arguvanspor'a destek olmaya davet eden Kızıldaş, zirveye oynayacak bir takım kuracaklarını  ve Malatya'yı 3. Ligde en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.