ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ve Adil Gevrek Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek olağanüstü genel kurulda Yeni Malatyaspor kulübü başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Gevrek'in adaylığı spor çevrelerinde ve Malatyaspor camiasında memnunlukla karşılandı. 

15 Temmuz 2023 01:12
Ve Adil Gevrek Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

Uzun bir süreden beri Yeni Malatyaspor Başkanlığına dönmesi konusunda spor çevrelerinden gelen talepler üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattişn Gürkan, Vali Hulusi Şahin ve Malatya Milletvekilleriyle bir dizi görüşmeler yapan eski Başkan Adil Gevrek Yeni Malatyaspor Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Yeni Malatyaspor Başkanlığına yeniden aday olan Adil gevrek sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamasınd aşunları ifadee etti:

YENİ MALATYASPOR CAMİASI ÜMİTLENDİ

yaptığı görüşmelerden de olumlu cevaplar alan Başkan adayı Adil Gevrek bu yıl takım ligden çekerek gelecek sezon hazırlıklarına şimdiden başlayacak. Deprem sonrası yıkılan Malatya'yı ayağa kaldırmak için Sporun gücüne de ihtiyaç olduğunu kaydeden Gevrek "Elimizi taşın altına koyarak Malatya'yı her alanda olduğu spor alanında şaha kaldıracağız. Yeni Malatyaspor'da bunu yapmayı amaçlıyoruz" dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.