ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'nın Hafızası Mehmet Kavuk Vefat Etti

Malatya’nın tarihi hafızası olarak bilinen, iş adamı, siyasetçi ve Yeşilyurt eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk 93 yaşında vefat etti. 

14 Temmuz 2023 08:12
Malatya'nın Hafızası Mehmet Kavuk Vefat Etti

Rahatsızlığı nedeniyle bir süre hastanede tedavi gören Mehmet Kavuk'un evinde tedavisine devam ediliyordu. Aniden rahatsızlanan Kavuk'un vefat ettiği açıklandı. 93 Yaşında vefat eden Kavuk, Malatya'da iş adamlığının yanısıra, siyasetçi ve girişimci olarak da biliniyordu. Türk siyasi hayatında CHP, Demokrat Parti, Anavatan Partisi v e AK Partiş'de siyaset yapan Kavuk Yeşilyurt Beleidye Başkanlığı  ve Belediye Meclis üyeliklerinde de bulunmuştu. 

Merhum Mehmet Kavuk'un cenazesi 15 Temmuz günü (yarın), öğlen namazını müteakiben aile mezarlığında defnedilecek. Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak, Merhum Mehmet Kavuk'a Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kavuk'un vefatı nedeniyle çok sayıda siyasetçi, Belediye Başkanı ve İş insanları Kavuk ailesi için başsağlığı mesajı yayınladılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamuran YİĞİT 2023-07-14 15:23:10

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum.