ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gevrek: Gerekirse Elimizi Taşın Altına Koyarız

Yeni Malatyaspor'da genel kurul yaklaşırken yeniden Yönetime aday olacağı söylenen eski Başkan Adil Gevrek "gerekirse Yeni Malatyaspor için elimizi taşın altına koyarız ama destek olunması lazım" dedi. 

12 Temmuz 2023 07:49
Gevrek: Gerekirse Elimizi Taşın Altına Koyarız

Malatya'ya gelmesi beklanan eski Başkan Adişl Adil Gevrek: “Şuan için Malatyaspor’da başkanlık yapmak gibi bir niyetim yok. Ama gerekirse elimizi taşın altına koyarız. Birlik ve beraberlik olması şartıyla. Gerçekleri konuşmamız lazım tek başımıza gelip yaparız dersek yalan söylemiş oluruz ama maddi ve manevi destek veririz. .Gelecekle alakalı bir raporda hazırladım Belediye başkanımıza sundum. Bu takımı tekrardan süper lige çıkarabiliriz. Belediye başkanı ve mevcut başkan ile görüşmelerimiz oldu. Bugünde bir görüşmelerimiz olacak. Yeni Malatyaspor için gerektiğindce elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.