ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Teoman Mutlu,Malatya İdmanyurdu tesislerini Sağlık çalışanlarının hizmetine açtı

Malatya'yı BAL liginde temsil eden ve sezon başında Malatya'ya yeni tesis kazandıran Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü Onursal Başkanı Teoman Mutlu,Malatya'ya kazandırdığı bu tesisleri şimdide yine Malatya için tüm kapılarını açtı.Koronavirüs ile mücadelede kullanılması için Malatya İl Sağlık müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesine bıraktı.  

26 Mart 2020 13:06
Teoman Mutlu,Malatya İdmanyurdu tesislerini Sağlık çalışanlarının hizmetine açtı

Malatya'yı BAL liginde temsil eden ve sezon başında Malatya'ya yeni tesis kazandıran Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü Onursal Başkanı  Teoman Mutlu,Malatya'ya kazandırdığı bu tesisleri şimdide yine Malatya için tüm kapılarını açtı.Koronavirüs ile mücadelede kullanılması için  Malatya İl Sağlık müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesine bıraktı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada,"2019 2020 Sezonunda Kulübümüze kazandırılan Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü Tesisleri Dünyayı sarsan ve şehrimizde de kendisini hissettirmeye başlayan Koronavirüs hastalığı (COVID-19) ile verilen savaş kapsamında hijyen temizliği yapılmış, Kulüp Onursal Başkanımızın Direktifleri dogrultusunda Malatya İl Sağlık müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi Emirlerine bırakılmıştır.. Tesisimizde sağlık çalışanlarımız rahatlıkla kalabilir istirahatlarını Tesisimizde yapabilirler.İnsanlık için inanılmaz bir gayret sarf eden Sağlık çalışanlarımızın sonuna kadar yanındayız."ifadelerinde bulundu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.