ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor Okan Kopan ile Yeniden Anlaştı

3. Lig temsilcimiz Malatya Arguvanspor Teknik Direktör Okan Kopan ile yeniden anlaştı. 

11 Temmuz 2023 07:36
Arguvanspor Okan Kopan ile Yeniden Anlaştı

Arguvanspor Kulübünden yapılan açıklamada "Kulübümüz yaşanan deprem felaketi sonrası yollarımızın ayrıldığı başarılı Teknik direktörümüz Okan Kopan ve ekibi ile 2023-2024 sezonu için tekrardan anlaşarak yeni sezon çalışmalarına başlamıştır. Teknik direktörümüzün ekibi Onur Çalıkuşu,Kadir Kuriş ve Mehmet Ali Çakıl hocalarımızdan oluşmaktadır." denildi.

İmza töreni sonrası konuşma yapan Arguvanspor Kulübü Başkanı Cemal Altun, yaşanan deprem felaketinin Ülkemize, şehrimize ve ilçemize öncellikle geçmiş olsun dileklerini ileterek ve yapılan sözleşmenin her iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmza töreni sonrası Teknik direktör Okan Kopan'da açıklamasında "Ülke olarak normalleşme dönemine girdik futbolda özellikle depremi daha derinden yaşanmış Malatya'mızda yaraları sarmakta çok fazla yardımcı olacaktır diye düşünüyorum bu anlaşma sadece bir futbol anlaşması değil bu kadar duygu yoğunluğu ile bu beraberlik bence çok daha anlamlı onun içinde daha güzel şeyler yapmak için Kulübümüz ile tekrar anlaştık, her iki taraf içinde güzel ve hayırlı olsun" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.