ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

FOTOĞRAFÇILAR ARAPGİR'DE BULUŞUYOR

Fotoğrafçılar Paşalar Şehri Arapgir'de Buluşuyor. Bereketli topraklarıyla, tarihi dokusuyla eşsiz doğa güzelliğiyle Arapgir, fotoğraf sanatçılarını ağırlamaya hazırlanıyor. 

03 Temmuz 2023 10:06
FOTOĞRAFÇILAR ARAPGİR'DE BULUŞUYOR

Arapgir Belediyesi ve Malatya Kolektif Fotoğraf Kulübünün ev sahipliğini yaptığı ve Arapgir ilçesinin tanıtımına katkı sağlamak için Arapgir Fotoğrafçılar Zirvesiyle, 14-15-16 Temmuz 2023 tarihlerinde bir araya gelecek.

Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş ve Malatya Kolektif Fotoğraf Kulübünün Koordinasyonunda, 14-15-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecektir.

Malatya Fotoğraf Kolektifi Başkanı Ahmet Denizer, “ilçemiz Koru Mahallesi’nde fotoğraf sergisi açılışı ile başlayacak olan etkinlik içerisinde Samime Aydınlar Kültür Merkezinde fotoğraf gösterileri ve sohbetleri ile devam edecektir" dedi. Arapgir Fotoğrafçılar Zirvesi bünyesinde bir fotoğraf sergisi tertipleneceğini aktaran Ahmet Denize açıklamasında şunlara değindi.

"Ülkemizin çeşitli şehirlerinden katılacak olan fotoğraf sanatçılarının sunumlarıyla yine fotoğraf meraklıları ücretsiz olarak izleyebileceklerdir. Bu sayede ülkemizin çeşitli şehirlerinden çok sayıda fotoğraf sanatçısını ilçemizde ağırlamış olacağız" ifadesini kullandı.

Arapgir Fotoğrafçılar Zirvesi kapsamında Arapgir İlçesine gelen misafirlerin Konaklama ve kahvaltı etkinlik boyunca ücretsiz olacaktır. Arapgir Fotoğrafçılar Zirvesi Etkinlik son gün Arapgir Belediyesinin vereceği kahvaltıdan sonra sona erecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.