ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sarıçiçek Yaylasında Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Arapgir'in Sarıçiçek Yaylasında Bayramlaşma töreni düzenlendi. 

02 Temmuz 2023 03:40
Sarıçiçek Yaylasında Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Malatya’nın Arapgir, Erzincan’ın Kemaliye, Sivas’ın Divriği ilçelerinin kesişim noktasında bulunan Arapgir'in Sarıçiçek Yaylası’nda üç yıl aradan sonra yeniden düzenlenen Bayramlaşma törenine yoğun katılım oldu. 

Sivas Divriği İlçesi Selimoğlu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin organizatörlüğün de ve Arapgir Belediyesinin de büyük katkılarıyla gerçekleşen Bayramlaşma törenine çevre ile ve ilçelerden de çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından etkinlikte katılımcılar davul zurna eşliğinde halay çekildi. Arapgir Belediye Başkanı Halük Cömertoğlu “Sarıçiçek yaylasında düzenlenen etkinliğe Arapgir olarak katılım sağladık. İlgi ve alakalarından dolayı Selimoğlu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Günday ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile geçtiğimiz yıllarda vefat eden ve bu tür etkinliklere yüreğini ve gönlünü veren kıymetli kardeşim Bekir Hallaç’ı rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.