ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatyaspor'un Eski Futbolcusu Muharrem Vefat Etti

1970 Yılında Malatyaspor forması giyen Gaziantepli Muharrem Özekşi (Kazık Muharrem) vefat etti. 

01 Temmuz 2023 05:20
Malatyaspor'un Eski Futbolcusu Muharrem Vefat Etti

Malatyaspor'umuzun 1970'li yıllarda formasını terleten ve "Kazık Muharrem" adını verdiği Muharrem Özekşi 1945 yılında Gaziantep’te doğdu. 1960 yılında Kalespor takımında futbola başladı. Bir yıl oynadıktan sonra Reyhanlıspor’a transfer oldu. Daha sonra askere giden Özekşi, Kars Karagücü takımında oynadı. Askerlik görevini tamamlayan Özekşi, Elazığ Yolspor’da da bir yıl forma giydikten sonra Hatayspor’a transfer oldu. 2 yıl da Hatay’da oynadıktan sonra Malatyaspor’a transfer olan Muharrem Özekşi, 1970 yılında Gaziantepspor’a geldi. 1975 yılına kadar kırmızı siyahlı formayı giyen Özekşi, futbola veda etti.
RÖVAŞATALARIYLA ÜNLÜYDÜ
Muharrem Özekşi, rövaşatalarıyla ünlü bir futbolcuydu. Sahanın taş ve çakıl parçaları ile dolu zeminine bakmadan rövaşatalara kalkardı. Gözü kara bir futbolcuydu. Orta sahada dinamo gibi çalışkan olan Özekşi, rövaşatalarıyla unutulmazlar arasına girdi.

Haber:İrfan Yazgan

Gaziantepli Gezeteci Ökkeş Özekşi'nin de ağabeyi olan Muharrem Özekşi'ye Allahtan rahmet ailesine başsağlığı dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.