ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Polis Evi Orduzu Pınarbaşı'na Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan ve Orduzu Pınarbaşı'nda yapımına başlanan yeni Polis Evi inşaatı devam ediyor. 

24 Haziran 2023 09:19
Yeni Polis Evi Orduzu Pınarbaşı'na Yapılıyor

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden ciddi bir şekilde etkilenen Malatya’da, ağır hasar alan yerlerden birisi de Battalgazi ilçesi Bahçebaşı Mahallesi’nde bulunan Malatya Polis Evi oldu. Ancak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleriyle deprem öncesinde ön görülen projenin protokolü, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında 27 Nisan 2022 tarihinde imzalanmış ve proje başlanmıştı. Şu anda yapım aşamasında olan Polis Evinde çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Polis Evi’nin toplam inşaat alanı 8 bin 982 metrekare, oturum alanı ise bin 356 metrekareden oluşuyor. Polis Evi, 2 bodrum + zemin+ 7 kat olarak yapılacak ve toplam 56 odaya sahip olacak. Öte yandan Polis Evinde; fitness salonu, soyunma odaları, hamam, sauna, masaj odaları, depolar bulunuyor. Bunların yanı sıra balo salonu, konferans salonu, fuaye alanı, gelin odası,  lobi, erkek ve bayan kuaför, terzi, büfe, bavul odası, ofis, seminer odası, vip lokal, toplantı odaları da proje içerisinde yer alıyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.