ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Baro, Adliye binası için milletvekillerinden destek istedi

Malatya Baro Başkanı Onur Demez, 6 Şubat depremlerinin ardından birbirinden bağımsız ve kilometrelerce uzaklıkta 6 ayrı binada hizmet vermeye başlayan Malatya Adliyesi’nin yeni hizmet binasına kavuşması için Malatya Milletvekillerini ziyaret ederek, destek istedi. 

19 Haziran 2023 05:21
Baro, Adliye binası için milletvekillerinden destek istedi

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ve Abdurrahman Babacan’ı TBMM’de ziyaret eden Malatya Baro Başkanı Onur Demez, Yeni Adliye Sarayı inşaatının ihaleye çıkartılması talebini ileterek, destek istedi.

Demez, “6 Şubat depremlerinin ardından Malatya Adliyesi birbirinden bağımsız ve kilometrelerce uzaklıkta bulunan 6 ayrı binada adalet hizmetlerini vermeye çalışıyor. Malatya Adliyesi deprem öncesinde de zaten yetersizdi ve 4 ayrı binada hizmet sunmaya çalışıyordu. Yeni Adliye Sarayı’nın yapımı projesi 2023 yılı yatırım programında ve 130 milyon TL ödeneği bulunuyor. Bir an önce Adliye binasının yapımına başlanılmasını ve yatırım ödeneğinin arttırılmasını talep ediyoruz. Malatya’da şu anda adliye hizmetleri tıkanmış durumda. Sadece avukatlar değil, hakim ve savcılar ile adliye personeli de büyük bir sıkıntı içinde bulunuyor. Sorunun çözümü için herkesten destek ve katkı bekliyoruz. Bunu Malatya ve Malatyalılar için talep ediyoruz.” İfadelerini kaydetti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.