ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ve Adil Gevrek Geliyor

X Yeni Malatyaspor’u 2. Ligden alıp Süper Lige taşıdıktan sonra Avrupa Kapılarına kadar götüren eski Başkan Adil Gevrek kulübü yeniden almak için harekete geçti. X Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman ile de görüşen Adil Gevrek, Malatya Valisi Huluyi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile de görüşecek olan Adil Gevrek, kongrede kulübü yeniden devir almaya hazırlanıyor. Ümit Güntürk'ün Haberi 

31 Mayıs 2023 07:26
Ve Adil Gevrek Geliyor

Yeni Malatyaspor da yeniden Adil Gevrek dönemi hazırlığı başladı. Kulüp Başkanı Ahmet Yaman döneminde beklenen başarı sağlanamazken meydana gelen depremin ardından da takım ligden çekildi. Gelecek içinde bir hazırlığı olmayan Başkan Yaman’ın kulübü kongreye götürme kararı aldığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’un kongre hazırlığı sürerken bir süredir kulüple yakından ilgilenen eski Başkan Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman ile kulübün durumu hakkında uzun bir görüşme yaptı. Yeni Malatyaspor’un el birliğiyle yeniden lige hazırlanması gerektiğini ifade den Gevrek “Deprem yaşamış Malatya’mızı ayağa kaldırmak için tüm Malatyalılara görev düşmektedir. Yeni Malatyaspor etrafında birleşerek yıkılan Malatya’mızı geleceğe hazırlamalıyız. Büyük bir afet yaşadık, binlerce ev ve işyerimiz yıkıldı, şimdi toparlanma zamanı, şimdi birlik olma zamanı. Malatya’ya gelip görüşmelerde bulunacağım, yapılması gerekenleri anlatacağım. Birliktelik sağlarsak  Yeni Malatyaspor’da daha güzel şeyler olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

MALATYA VALİSİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK

Kulüp Başkanı Ahmet Yaman ile görüştüğünü, önümüzdeki günlerde de Malatya’ya gelip Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile görüşeceğini ifade eden Adil Gevrek “Yeni Malatyaspor konusunu İl yöneticilerimizle görüşeceğiz, desteklerini isteyeceğiz, Yeni Malatyaspor için en uygun ne ise ona karar verilmesini isteyeceğiz. Bende görüşlerimiz ve önerilerimi anlatacağım” diye konuştu.

Malatya’da basın mensuplarıyla da bir araya geleceğini ifade eden Adil Gevrek, kurum ve kuruluşları da ziyaret etmek istediğini kaydetti.

HAber:Yeni Malatya Gazetesi

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.