ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Trakya Malatyalılar Derneğinden Kaymakama Plaket

Trakya Malatyalılar Derneği deprem sonrasında Malatya- Doğanşehir de yaptığı çalışmalardan dolayı Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan'a plaket verdi. 

24 Mayıs 2023 03:44
Trakya Malatyalılar Derneğinden Kaymakama Plaket

Trakya Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Rıza İÇEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleri adına Tekirdağ-Çorlu Kaymakamı Mustafa ELDİVAN’ı ziyaret ederek plaket takdim etti.

TRakya Malatyalılar Derneği Başkanı Dr. Alirıza İçel, "Meydana gelen deprem afetinde Devlet-Millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el birliğiyle sarılması için bölgede fedakarca yürüttüğümüz çalışmalarda, afetzede vatandaşlarımıza destek olan ve gönüllü olarak yardım toplama çalışmalarında yer alarak katkı sunan manevi destekle bizleri yalnız bırakmayan, Çorlu İlçe Kaymakamı  Mustafa ELDİVAN’a Trakya Malatyalılar Derneği adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Doğanşehir İlçesinde de Kaymakamlık yapan Mustafa Eldivan, geçici süre ile deprem sonrasında Doğanşehir ilçesinde görevlendirilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.