ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Murat Yıldırım Çorumspor'u Şampiyon Yaptı

Yeni Malatyaspor'un eski futbolcusu Murat Yıldırım satın aldığı Çorumspor'u Şampiyon yaparak Türkiye 1. Ligine çıkarmayı başardı. 

21 Mayıs 2023 15:50
Murat Yıldırım Çorumspor'u Şampiyon Yaptı

DÜNYA FUTBOL TARİHİNE GEÇTİ 

Yeni Malatyaspor'un eski futbolcusu olan Çorum Futbol Kulübünün 1. Lige yükselmesinde büyük katkısı olan kaptan Murat Yıldırım, hem kulübün sahibi, hem de aktif oyuncusu olması nedeniyle dünya futbol tarihine geçti.

Hollanda’da doğup büyüyen Murat Yıldırım, Türkiye’de kariyerine ilk kez Samsunspor’a transfer olarak adım attı. 4 sezon Samsunspor forması giyen Murat Yıldırım, ardından sırasıyla Bursaspor, Kayseri Erciyesspor, Gaziantep FK, Boluspor, Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği formaları giydi.

KULÜPTE 3 AYRI GÖREVİ VAR

Murat Yıldırım, son olarak 2021 yılında memleketi olan Çorum FK’ya transfer olmuş, daha sonra da aktif olarak futbolculuk yaptığı Çorum FK’yı satın almıştı. 35 yaşındaki deneyimli futbolcu bu sezon Çorum FK’ya takım sahibi, kaptanı ve futbolcusu olarak hizmet etti. Yıldırım, 3 farklı özelliğiyle Dünya futbol tarihine geçti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.