ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ağbaba: Kimse Umutsuzluğa Kapılmasın Buradayız

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, cumhurbaşkanı seçiminde ikinci tura hazırlanacaklarını belirterek, "İttifakımızın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmak için her türlü çalışmayı yapacağız, umutsuzluğa kapılmayın buradayız" dedi. 

15 Mayıs 2023 05:20
Ağbaba: Kimse Umutsuzluğa Kapılmasın Buradayız

Milletvekili Veli Ağbaba, Güzelbahçe Belediyesinin Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kurduğu konteyner kentte Millet İttifakı İl Başkanları ve Milletvekili adaylarıyla birlikte, gazetecilere seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçim sonuçlarının Malatya'ya ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Ağbaba, Malatya'da şu anda çok az oyla ikinci milletvekilini çıkaramadıklarının gözüktüğünü ifade ederek "seçime ilişkin hukukçu arkadaşlarıımızın incelemeleri devam ediyor, şikayet ve itirazları ilgili yerlere yapıyoruz.  Depremin ilk gününden bu yana sahadayız ve insanların yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Ancak görüyoruz ki bu depremde görünmeyenler seçimlerde aldıkları oylarla ömeclise girecekler. Takdiri sizlere bırakıyorum, biz depremde çı-ok çalıştık hala da çalışıyoruz" dedi. 

"Bir balkon konuşması yapıldı ama bütün Türkiye biliyor ki kazanamadı, adam kazanamadı." diyen Ağbaba, şunları söyledi:

"İSeçimlerein ikinci turuna daha iyi hazırlanacağız. İttifakımızın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmak için her türlü çalışmayı yapacağız, milletimize anlatacağız. Milletimize bu insanların yaptığı ile bizim yaptıklarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Yine burada sizlerle olacağız."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.