ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Şemsi Belli Öykü Yarışmasını Kazananlar Ödüllerini Aldı

Ankara'da faaliyet gösteren Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Arguvanlı Gazeteci Yazar Şemsi Belli anısına düzenlenen 2. Öykü Yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri törenle verildi. 

15 Mayıs 2023 22:53
Şemsi Belli Öykü Yarışmasını Kazananlar Ödüllerini Aldı

Ankara Arguvanlılar Derneği Başkanı Asım Aydoğdu yaptığı açıklamada "Derneğimiz tarafından Şemsi BELLİ anısına düzenlenen Öykü Yarışması'nda dereceye giren Yasin TATAR (yarışma 1.'si) ve Kemal MACAR'ın (yarışma 3.'sü) plaket ve ödülleri dernek merkezimizde kendilerine takdim edildi. Yarışmada ikinci olan Ülkü DEMİRAY'ın ödül ve plaketi de kendilerine ulaştırıldı. Ülkü DEMİRAY yarışmadan kazandığı ödülü depremzede öğrencilere kitap olarak bağışlamıştır. Toplam 129 öykünün katıldığı yarışmamıza öyküleri ile katkı sunan herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz." dedi. 

Yarışmada Yasin TATAR (Rumuz - Paltozade) "Dert bende yare bende" isimli öyküsü ile birinci olurken, Ülkü DEMİRAY (Rumuz - Söğütlüçeşme) "Üç yukarı, bir dön" isimli öyküsü ile ikinci olmuştu. Kemal MACAR (Rumuz - Yaz Yağmuru" "Yollar ve düşler" isimli öyküsü ile de üçüncülüğü almıştı.



.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.