ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Malatya'da Polisten Operasyon

Malatya'da araç çalan şahıslar çaldıkları su sayaçlarıyla birlikte yakalanırken yapılan operasyonlarda ise tabanca tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi. 

15 Mayıs 2023 12:19
Malatya'da Polisten Operasyon

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Yeşilyurt ilçesi Çavuşoğlu Mahallesinde meydana gelen oto hırsızlığı olayı ile ilgili ekipler tarafından yapılan çalışmalarda araç bulunmuş araçta bir adet kurusık tabanca ele geçirilmiş konu ile ilgili gözaltına alınan bir şüpheli hakkında tahkikata başlanmıştır.

Özalper Mahallesinde meydana gelen açıktan hırsızlık olayı ile ilgili şüpheli üç şahıs yakalanmış şahısların aracında yapılan aramada 17 adet su sayacı ele geçirilmiş konu hakkında tahkikata başlanmıştır.


Battalgazi ilçesi Aslanbey Mahallesinde yapılan denetimlerde bir tabanca, birpompalı tüfek çeşitli ebatlarda çok sayıda fişek, 78 adet uyuşturucu hap, hassas terazi ile 24.200 TL ele geçirilmiş konu ile ilgili bir şahıs hakkında tahkikata başlanmıştır." denildi.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43